Islet sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 7.–15. heinäkuuta 2023. Yhteensä 2 026 Team Rynkebyhyn osallistuvaa pyöräilijää hyppää satulaan ja polkaisee matkaan kohti Pariisia kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. Islet on solminut Team Rynkebyn kanssa tänä vuonna sponsorisopimuksen.

 

 

Vastuullisuus on yksi Isletin tärkeimmistä arvoista, ja siihen kuuluu myös hyväntekeväisyys meille tärkeisiin kohteisiin. Kuten saarellamme, Rynkebyn yhteisö on tiivis ja toiminnan ytimessä on liikkuminen luonnossa, hauskanpito ja toisista huolehtiminen yhdessä. Haluamme Isletillä olla mukana auttamassa vakavasti sairaita lapsia, ja siksi tuemme Team Rynkebytä, joka kerää Suomessa vuosittain satojatuhansia euroja Aamu Säätiön ja Sylvan hyväksi.

Eriika Hiltunen

Chief People Officer, Islet Group

Suurin osa Rynkebyn keräämistä varoista ohjataan elintärkeän tutkimustyön tukemiseen, jotta yhä useampi lapsi voisi parantua syövästä ja jotta syövän myöhäisvaikutukset jäisivät mahdollisimman vähäisiksi.

———

Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu 2 026 pyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 64 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Kaikkiaan 22 toimintavuotensa aikana Team Rynkeby on kerännyt yhteensä 85,8 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

 

#TeamRynkeby #vastuullisuus #hyväntekeväisyys #sponsori #cyclefighter #Isletters

Like what you read? Share this!