Tervetuloa aamiaisseminaariin torstaina 23.3.2023 klo 8.30-11.30 kuulemaan strategisesta hankinnasta. 

Matka kohti aidosti strategista hankintaa edellyttää hankinnan ympärille organisoitumista – nykytilanteestanne riippuen tällä voidaan tarkoittaa toimintojen keskittämistä tai esimerkiksi hankintakategorioiden määrittämistä. Riippumatta lähtötilanteestanne, hankintatoimen kehittämisen keskiössä on manuaalisten rutiiniprosessien automatisoiminen modernein ja saumattomasti toiminnanohjaukseen ja talouden järjestelmiin integroiduin ratkaisuin, joilla voidaan varmistaa että hankinnan prosessit tapahtuvat hallitusti, jäljitettävästi ja automatisoidusti yhdellä alustalla. Prosessikustannukset voivat hankinnan alueella olla merkittäviä ja niiden karsiminen mahdollistaa resurssien uudelleenohjaamisen hankintaa kehittäviin toimintoihin.

Tule mukaan aamupalaseminaariimme, jossa saat konkreettiset askelmerkit hankintatapahtumien hallintaan keskitetysti käyttäjäystävällisellä, skaalautuvalla ja läpinäkyvyyttä edistävällä ratkaisulla, joka vastaa hankinnan haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

 

Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan pian! Tapahtuman esitykset pidetään englanniksi.

 

Agenda:

08.30 – 09.00 Breakfast
09.00 – 09.15 Opening
09.15 – 10.00 Procurement strategic priorities – ensure smooth journey from sourcing events to contract management  
This session will provide you concrete steps where to begin and how to proceed towards a truly modern source to contract process.
10.00 – 10.15 Break
10.15 – 11.15 Unleash the Value Hidden in your Contracts
Contract intelligence is a must-have in today’s economy, driving strategic outcomes enterprises need to stay out front: increased revenue, reduced costs, improved compliance, and less risk. Transform your business agreements into structured, connected, and on-demand data to automate processes, maximize contract value, and reduce risk. Discover the power of intelligent contract creation, automation, and insights to realize the full intent and maximize the value of every contract, clause, and obligation across the enterprise.
11.15 – 11.30 Closing

 

Puhujat:

Mervi Saarikorpi (TkT) on hankinnan johtamisen asiantuntija, joka on työskennellyt SAP:illa hankintatoimen ratkaisujen parissa vuodesta 2019. Ennen SAP:ia Mervi työskenteli pitkään hankinnan tutkimuksen, koulutuksen ja opetuksen parissa Aalto-yliopistossa. Mervi on kiinnostunut erityisesti hankinnan johtamisen transformaatiosta, maturiteettimalleista ja suorituskyvyn mittaamisesta, kategoriajohtamisesta sekä digitaalisten ratkaisujen kehityksestä.

Ian Smithillä on tohtorin tutkinto teollisuuspsykologiasta ja hän on tukenut organisaatioiden muutoksia yli 15 vuoden ajan. Hänen ainutlaatuisen taustansa ansiosta hän voi yhdistää tieteen ja teknologian auttaen organisaatioita saavuttamaan valtavan arvon ja nopeuttamaan muutosta. Ian on vastuussa rahoituspalveluista ja vakuutuskäytännöistä Icertisissä, joka on edelläkävijä sopimusten elinkaaren hallinnassa.

 

Jenni Lonka

CBO Intelligent Spend Management, Isletter

jenni.lonka@isletgroup.fi

+358 40 567 5037

 

 

 

 

#IsletGroup #SAPAriba #hankinta #strateginenhankinta #seminaari

Like what you read? Share this!