Elinkustannukset Suomessa ja Euroopassa ovat nousseet uusiin sfääreihin. Yritykset kokevat haastavana pysyä kustannustehokkaina epävakaassa taloudellisessa tilanteessa ja samaan aikaan he kokevat painetta investoida työntekijöidensä hyvinvointiin. Yrityksissä mietitään, miten pysyä kilpailukykyisenä sekä miten varmistetaan työntekijöiden tyytyväisyys, sillä he ovat yhä enemmän huolissaan henkilökohtaisesta taloudestaan ​​ja tulevaisuudestaan.

Viivästyneet kulukorvaukset ja taloudelliset tappiot maksamattomien kulujen vuoksi ovat työntekijöiden huolenaiheiden listan kärjessä paljastaa uusi tutkimus* Tutkimuksen tekemään kyselyyn osallistui 2500 työntekijän lisäksi 750 HR-päättäjää ja 750 talouspäättäjää Isosta-Britanniasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Belgiasta, Alankomaista, Saksasta, Itävallasta, Sveitsistä, Tanskasta, Suomesta ja Ruotsista. He yhdessä jakoivat näkemyksensä siitä, miten elinkustannuskriisi muuttaa työntekijöiden odotuksia.

Tämä Isletin ja SAP Concurin yhteistyössä toteuttama webinaari tarkastelee miten työntekijöiden tyytyväisyyttä voidaan lisätä nykypäivän vaikeista talousnäkymistä huolimatta ja samalla parantaa merkittävästi kulujen hallintaprosesseja.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

 

*SAP Concurin tilaama ja Coleman Parkes Research Ltd toteuttama tutkimus heinä-elokuussa 2022

 

Puhujat:

Maija Peiponen, Senior Solution Consultant, SAP Concur

Jenni Lonka, Chief Business Officer, Islet Group

 

 

 

Jenni Lonka

CBO Intelligent Spend Management, Isletter

jenni.lonka@isletgroup.fi

+358 40 567 5037

 

 

 

 

#IsletGroup #SAPConcur #webinaari #työntekijäkokemus 

Like what you read? Share this!