Tule mukaan tiistaina 13.12.2022 klo 9 kuulemaan hankintatoimen tranformaatiosta julkisella sektorilla ja kuinka Servica modernisoi ostamisen SAP Ariba Guided Buying -ratkaisulla. 

Servica lähti modernisoimaan ostamistaan pilvipohjaisella SAP Ariba Guided Buying -ratkaisulla, jolla mahdollistetaan laajalle käyttäjäjoukolle helppo ostokokemus ja sopimusten mukainen ostaminen eri tilauskanavien kautta. Servica on suomalainen inhouse-yhtiö, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa, joille he tuottavat ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon, sekä logistiikan palveluita. Servican yli 100 toimipistettä valmistavat arkipäivisin tuhansia aterioita Kuopion alueella.

Puhujat:

Jenni Lonka, CBO, Sourcing and Spend Management, Islet Group

Mikko Korpi, Head of Sourcing and Spend Management, Islet Group

 

Jenni Lonka

CBO Sourcing and Spend Management, Isletter

jenni.lonka@isletgroup.fi

+358 40 567 5037

 

 

#Finug #SAP #Ariba #webinaari #hankinta #SAPAriba #GuidedBuying #Servica

Like what you read? Share this!