REACH FOR THE STARS

Päivi kysyy helposti asiassa kuin asiassa josko voisi olla muiden avuksi. Hän pitää ongelmien ratkaisusta, ne ovat kuin selvitettelyä vaativia kalaverkkoja kaikki. Päivi löytää kauniin kuvakulman joka tilanteesta, oli se sitten kuinka myrskyisä tahansa.
Päivi on logistiikan, viennin, myynnin ja asiakaspalvelun moniosaaja, jolla on laajaa kokemusta eri aloilta sekä erikokoisista firmoista. Hänen kanssaan työskennellessä huumoria ja naurua piisaa.

Päivi rakastaa eläimiä ja luontoa. Hän saa voimaa syksyn pimenevistä illoista sekä kauniista lumisesta talvesta. Urheilu on lähellä Päivin sydäntä – hän voimailee, pyöräilee ja hiihtää, sekä lähtee helposti kokeilemaan aina uutta.

 

OTA YHTEYTTÄ
Päivi Laasonen
+358 40 672 2060
paivi.laasonen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!