MAKE IT COUNT

Jarmo on äärettömän positiivinen saarelainen, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Hyvin aktiivisena Isletterinä, jota tekniset ja loogiset asiat kiinnostavat, hän innostuu uusista haasteista helposti. Myös pehmeät arvot kuten inhimillisyys, reiluus, toisten huomioiminen ja arvostaminen ovat hänelle tärkeitä – sen jokainen ympärillä oleva saa myös kokea. Pitkän ja laajan teknisen taustan lisäksi Jarmon vahvuuksia ovat taito kohdata asiakkaat, sekä vuorovaikutuksen ja luottamuksen luominen kuuntelemalla ja ymmärtämällä asiakasta.

Vapaa-ajalla Jarmon löytää ulkoa jonkin harrastuksen parissa, tai ihan vain nauttimassa luonnosta. Luonto on hänelle suuri voimavara sekä paikka rauhoittumiseen. Kiipeily, vapaalasku sekä erityisesti surffaaminen ovat lähellä Jarmon sydäntä, ja myös perheen ja koirien kanssa luonnossa vietetty aika on tärkeää.

 

OTA YHTEYTTÄ
Jarmo Jämsen
+358 40 062 2485
jarmo.jamsen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!