Tervetuloa SAP Finug Hosted by Islet -webinaariin 1.9.2022 klo 09:00.

Transmeri ja Islet toteuttivat yhdessä onnistuneen SAP S/4HANA -transformaatioprojektin. Projekti toimitettiin ajallaan ja budjetissa, ja Transmeri saavutti transformaatiosta monia liiketoimintahyötyjä.

Tule mukaan kuulemaan, kun Transmerin tietohallinto- ja vastuullisuusjohtaja Kimmo Koho kertoo liiketoimintahyödyistä ja yhdessä Isletin operatiivisen johtajan Heidi Sinisalon kanssa projektin lessons learned -lopputulemista ja parhaista käytänteistä.

 

Puhujat:

Kimmo Koho, Tietohallinto- ja vastuullisuusjohtaja, Transmeri Group

Heidi Sinisalo, Operatiivinen johtaja, Islet Group

 

 

Heidi Sinisalo
COO, Isletter
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

 

 

#Finug #SAP #webinaari #S4HANA #Azure

Like what you read? Share this!