Tervetuloa kuulemaan Strategisesta hankinnasta Finugin webinaarissa 8.9.2022 klo 9-10. 

Löydä päteviä toimittajia, nopeuta hankintasyklejäsi ja luo kilpailukykyisimmät ja edullisimmat sopimukset kaikkiin hankintatarpeisiisi, saavuttaen kestäviä säästöjä. SAP:in strategisten hankintaratkaisujen avulla voit hallita ja optimoida koko hankinta-, urakointi- ja kulutusanalyysiprosesseja kaikentyyppisille kuluille – suorille ja epäsuorille materiaaleille sekä palveluille.

 

Puhujat:

Mervi Saarikorpi on Senior Advisor, Nordics, SAP Network and Spend Management, SAP:illa. Mervi on strategisen hankintatoimen asiantuntija, ja hän on työskennellyt SAP Ariba-ratkaisujen parissa vuodesta 2019.

Mikko Korpi on Isletin Head of Procurement Solutions Islet Group:illa. Islet on SAP:in kultakumppani ja ensimmäisenä paikallisena SAP Ariba-kumppanina Suomessa paketoinut älykkään ohjatun ostamisen ratkaisun.

 

 

Mikko Korpi
Hankintatoimen ratkaisuiden johtaja, Isletter
mikko.korpi@isletgroup.fi
+358 40 489 7248

 

 

#Finug #SAP #Ariba #SAPAriba #procurement #webinaari #strateginenhankinta #hankinta

Like what you read? Share this!