Islet tarjoaa laadukkaiden datakonsultointitoimeksiantojen sekä ja data- ja analytiikkaratkaisuiden toteutusten lisäksi laajasti erilaisia koulutuksia ja työpajoja Microsoftin teknologioilla. Isletillä on useita sertifioituja Microsoft-kouluttajia, jotka pystyvät toimittamaan Microsoftin Azure – ja Power Platform -vakiokursseja asiakkaidemme henkilöstölle, sekä tietenkin räätälöityjä täsmäkoulutuksia juuri teidän organisaationne tarpeisiin.

Erilaiset koulutukset ja luentosarjat ovat tyypillisesti mukana osana projektitoimituksiamme, mutta palvelemme asiakkaitamme kouluttamisen saralla myös laajemmin. Islet on muodostanut kokemukseensa pohjautuen erityisen metodologian asiakasorganisaatioiden henkilöiden kouluttamiseen, kun projektin osana on Power BI -analytiikkatyökalu. Olemme muodostaneet vakiokoulutusmallin, jonka avulla asiakasorganisaation omat käyttäjät pääsevät alkuun visualisointien ja raporttien kehittämisessä. Tarjoamme lisäksi 10–12 luennon sarjaa osana Power BI:n käyttöönottoa. Luennoissa keskitytään kerralla aina yhteen tiettyyn teemaan ja näin saadaan käyttöönoton yhteydessä tuettua henkilöiden osaamisen kehittymistä. Koulutusten kautta helpotetaan työkalun käytön omaksumista ja tuodaan tuulisimpiinkin olosuhteisiin soveltuvat materiaalit käyttäjien tueksi.

Islet on kehittänyt innovatiivisia ja asiakkaalle lisäarvoa tuovia tukimalleja myös osaksi ylläpito- ja tukipalveluitamme (AMS). Yksi esimerkki tästä on Isletin asiantuntijoiden ja asiakasorganisaation yhteinen Teams-tukikanava, jossa asiantuntijamme vastaavat lähes reaaliaikaisesti kysymyksiin ja ratkaisevat apuna eteen tulevia ongelmia. Luonnollisesti asiantuntijoilta saa myös neuvontaa miten asioita kannattaisi tehdä ja millaisia parhaita käytäntöjä liittyy aina kulloinkin käsillä olevaan asiaan.

Microsoftin virallisena koulutuskumppanina Islet tekee myös paljon koulutusyhteistyötä suoraan Microsoftin kanssa. Toteutamme mm. Microsoftin tarjoamia ”App In a Day”-, ”Analytics In a Day”-, ”Dashboard In a Day”- sekä Discover Workshop -koulutuksia mielenkiintoisista aiheista.

Aina uusille käyttäjille tai ratkaisuun muuten tutustuvalle ajankohtaisessa ”Dashboard In a Day” Power BI-koulutuksessa on kyseessä ilmainen yhden päivän työpaja, jossa käsitellään Power BI:n ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Työpajan tavoitteena on auttaa osallistujia ymmärtämään, kuinka analysoida tietoja monipuolisesti ja vaikuttavasti. Arvioitpa sitten sen kykyä täyttää organisaationne kehittyvät vaatimukset tietojen visualisoinnin ja analysoinnin suhteen tulevaisuudessa tai haluat oppia, kuinka se voi auttaa sinua olemaan tehokkaampi ja vaikuttamaan enemmän päivittäiseen työhösi, työpaja sopii sinulle loistavasti.

Päivän päätteeksi työpajaan osallistujat ymmärtävät paremmin, miten:

  • muodostaa yhteys, tuoda ja muuntaa tietoja useista eri lähteistä
  • määrittää liiketoimintasäännöt ja KPI:t
  • voidaan tutkia dataa tehokkailla visualisointiominaisuuksilla
  • luoda visuaalisesti upeita ja havainnollistavia raportteja
  • jakaa hallintapaneelit tiiminsä ja liikekumppaneidensa kanssa ja julkaista ne verkossa.

 

Lue lisää Microsoftin sivuilta tulevista kumppanikoulutuksistamme ja ilmoittaudu tiiminne kanssa mukaan seuraavaan koulutukseemme!

Tulevat julkaistut koulutuksemme:

Microsoft Discover Workshop: Power Apps sovellukset data analytiikassa 22.9.2022 klo 9-11 – Islet Group

 

Olisiko teillä tarvetta kouluttautua paremmiksi ja tehokkaammiksi Microsoftin työkalujen käyttäjiksi? Ota yhteyttä Janneen:

 

#Microsoft #IsletGroup #kumppanuus #koulutuskumppani #PowerPlatform #PowerBI #PowerApps #Azure 

Like what you read? Share this!