Islet on aloittanut yhteistyön ruotsalaisen Mediuksen kanssa, joka kehittää pilvipohjaista ostolaskujen käsittelyjärjestelmää. Medius on myös SAP:in kumppani ja sen ratkaisua käyttävät jo sadat SAP-asiakkaat useilta eri toimialoilta.

Jo yli 4000 asiakasta on luottanut Mediukseen laskunkäsittelyprosessiensa digitalisoinnissa. Standardoidut prosessit sekä integraatiot mahdollistavat nopean järjestelmän käyttöönoton, jonka jälkeen asiakas pystyy automatisoimaan ja hallinnoimaan laskunkierrätysprosessiaan itsenäisesti.

Läpinäkyvyyttä ja raportointia

Ostoreskontra on yksi yritysten eniten resursseja vievistä hallinnollisista prosesseista. Automaation lisääminen vähentää ostolaskujen käsittelyn manuaalisia työvaiheita, eliminoi virheet, nopeuttaa laskujen käsittelyä ja vähentää kustannuksia.

Mediuksen uuden sukupolven laskuautomaatiojärjestelmä minimoi manuaaliset työvaiheet laskunkäsittelyprosessin joka vaiheessa. Täsmäytys mahdollistaa korkean “touchless” -prosessoinnin, ja korkea automaatiotaso saavutetaan tekoälyn, koneoppimisen ja analytiikan avulla. Ratkaisu sisältää älykkäät tiliöintiehdotukset, johtavan tilauksellisten laskujen täsmäytyksen sekä korkealaatuisen standardi-integraation SAPiin. Tämä takaa läpinäkyvyyden koko laskunkäsittelyprosessiin sekä laajat raportointimahdollisuudet.

Olemme innoissamme yhteistyöstämme Mediuksen kanssa, sillä sen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman laskujen prosessoinnin automaation, tekoälyn ja koneoppimisen kautta, minimoiden tarvittavan manuaalisen työn. Valmiiksi paketoitu käyttöönotto takaa, että ratkaisu saadaan asiakkaan käyttöön nopeasti ja sujuvasti. Yhteistyömme tarjoaa uusia mahdollisuuksia kaikille asiakkaillemme, joita autamme toiminnanohjauksen sekä hankinnantoimen digitalisaation kanssa.

Mikko Korpi

Hankintatoimen ratkaisujen johtaja, Islet Group

Medius ja SAP

Medius on helppo ja luotettava käyttää yhdessä SAP-järjestelmän kanssa. SAP-sertifioidun ratkaisun integraatio on valmiiksi paketoitu, mikä nopeuttaa implementaatiota ja alentaa kustannuksia.

Medius sopii erityisesti SAP-asiakkaille, joilla on…

 • Käytössä vanha ratkaisu, joka on riittämätön nykyisiin tarpeisiin
 • Odotettavissa muutos ERP-ympäristössä
 • Tarve automaatioasteen nostamiselle ostolaskujen käsittelyssä
 • Laskuja yli 10.000 vuodessa
 • Suuri määrä ostotilauksellisia laskuja
  • Erityisesti tuotantoon, logistiikkaan ja jälleenmyyntiin liittyen
  • Monimutkainen yhdistelmä erilaisia laskutyyppejä
 • Tavoitteena tehokas ja nopea käyttöönottoprojekti
 • Toiveena esipaketoidut integraatiot SAP:iin paikallisesti tai pilvessä
 • Haussa Pohjoismainen asiakaspalvelukeskus ja paikallinen tuki

Kumppanuus Isletin kanssa on luonnollinen jatkumo kasvavalle liiketoiminnallemme SAP-asiakkuuksien parissa. Islet vahvana SAP-kumppanina tuo yhteisiin asiakkuuksiimme syvää SAP-osaamista ja yhdessä pystymme täyttämään asiakkaiden tarpeet kokonaisvaltaisemmin. SAP-toiminnanohjaus yhdistettynä Mediuksen laskunkäsittelyautomaatioon vähentää rutiinitöitä, antaa paremman läpinäkyvyyden ja suoraviivaistaa asiakkaiden prosesseja.

Sami Vaara

Sales Partner, Medius

Mikko Korpi
Hankintatoimen ratkaisuiden johtaja, Isletter
mikko.korpi@isletgroup.fi
+358 40 489 7248

 

 

#IsletGroup #SAP #laskuautomaatio #invoiceautomation #invoicedigitalization #Medius #MediusAPA #partnership #AI #ML

Like what you read? Share this!