Tervetuloa kuulemaan SAP Ariba hankinnan kokonaisratkaisusta Finugin webinaarissa 21.4.2022 klo 9-10. 

SAP Business Network on SAP:n ylläpitämä pilvipohjainen markkinapaikka yritysten ja organisaatioiden väliseen kaupankäyntiin, jonka avulla ostajat ja toimittajat voivat myös vaivattomasti löytää toisensa. Verkoston avulla ostajien ja toimittajien on helppo tehdä yhteistyötä, vahvistaa suhteitaan ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

SAP Ariba hankinnan kokonaisratkaisun avulla ostajat voivat hallita koko hankintaprosessia samalla kun he valvovat organisaation menoja, löytävät uusia säästökohteita ja rakentavat terveen, eettisen toimitusketjun. Toimittajat voivat auttaa ostajia saavuttamaan tavoitteensa ja samalla lisätä asiakastyytyväisyyttä, yksinkertaistaa myyntisykliä ja parantaa kassavirtaa.

Miten lisätä hankintaratkaisun omaksumista organisaation sisällä? Miten onnistua toimittajien sitouttamisessa muutokseen? Vinkkejä käyttöönoton sisäiseen muutoshallintaan sekä toimittajien saamiseksi mukaan.

 

Puhujat:

Pasi Tervo on Head of Customer Solution Advisory – Nordics & BeNeLux, Intelligent Spend Management, SAP:illa. Hän on intohimoinen hankinta-ammattilainen, joka pyrkii kohti kestävämpää maailmaa.

Jonna Tolvanen on Regional Director, Customer Engagement, Procurement Nordics, SAP:illa.

Mikko Korpi on Isletin Head of Procurement Solutions Islet Group:illa.Islet on SAP:in kultakumppani ja ensimmäisenä paikallisena SAP Ariba-kumppanina Suomessa paketoinut älykkään ohjatun ostamisen ratkaisun.

 

Katso webinaarinauhoite antamalla tietosi allaolevalla lomakkeella. 

Mikko Korpi
Hankintatoimen ratkaisuiden johtaja, Isletter
mikko.korpi@isletgroup.fi
+358 40 489 7248

 

 

#Finug #SAP #Ariba #SAPAriba #procurement #webinaari 

Like what you read? Share this!