Tomi Maukonen aloittaa Islet Groupilla 1.3.2022 Data ja Analytiikka -liiketoiminnan myyntijohtajana. Hänen tehtävänään on tukea Isletin vahvaa kasvua ja nykyistä liiketoimintajohtoa Data ja Analytiikan alueella keskittyen erityisesti uusien avainasiakkuuksien hankintaan ja myynnin kehittämiseen.

Vahvan taustan teknologia-alalta omaava Maukonen on viimeiset 15 vuotta toiminut erilaisissa asiantuntijamyynnin ja kaupallisen puolen johtotehtävissä mm. Elvolvit Oy:n, eCraftin ja nykyisin Fellowmind Finlandin palveluksessa.

Maukosen rooli Isletillä on toimia Data ja Analytiikan liiketoimintajohtajan Janne Anttilan työparina ja tukena. Yhteisenä tavoitteena on nostaa jo tähän mennessä vahvaa kasvua tehneen Datan ja Analytiikan liiketoiminta-alue seuraavalle tasolle. Viiden vuoden kasvutavoitteena vuodesta 2021 alkaen on saavuttaa liikevaihdossa viiden miljoonan rajapyykki.

Olen valtavan iloinen aloittaessani Isletterinä ja valmiina tukemaan omalta osaltani Isletin kasvutarinaa. Koko Isletin tiimistä jäi välittömästi lämmin ja välitön kuva, jota korostaa intohimoinen suhtautuminen asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen ja heille parhaiden mahdollisten ratkaisujen luomiseen. On helppo hypätä vahvalla kasvu-uralla olevaan perheyritykseen, jolla on osaava tiimi ja kattava palvelutarjooma sekä innostavat tulevaisuuden suunnitelmat.

Tomi Maukonen

Myyntijohtaja, Data ja analytiikka, Islet

Olemme todella innoissamme Tomin liittymisestä joukkoomme. Hänessä yhdistyvät harvinaisen hienolla tavalla vaikuttava IT-myynnin ja johdon tausta sekä Islettermäinen konstailemattomuus ja kiinnostus asiakkaiden tarpeisiin. Kaltaisellemme korkean osaamistason omaavalle asiakaslähtöiselle toimijalle löytyy vahvaa kysyntää markkinassa. Uskon vahvasti, että Tomin asiantuntijuus, näkemys, kokemus sekä verkostot tulevat myötävaikuttamaan positiivisesti jo liikkeelle saamiimme kehityssuuntiin tulevaisuudessa.

Janne Anttila

Liiketoimintajohtaja, Data ja analytiikka, Islet

Lue lisää tarjoamistamme Data- ja analytiikkapalveluista.

 

 

Lisätietoja:

Janne Anttila
Liiketoimintajohtaja, Data ja Analytiikka
045 672 8569
janne.anttila@isletgroup.fi

Tomi Maukonen
Myyntijohtaja, Data ja Analytiikka
050 562 2952
tomi.maukonen@isletgroup.fi

 

 

 

 

#IsletGroup #data #analytiikka #Isletters #uusi #myyntijohtaja #Isletter #nimitys #rekrytointi #kasvu

Like what you read? Share this!