On aika nostaa keskiöön yrityksesi tärkein aineeton pääoma, data. Data on liian arvokas asia jätettäväksi vain IT-osaston vastuulle. Koska data ei tunne organisaation rajoja tai rajoitteita, ei sisäisiä eikä ulkoisia, tarvitaan kokonaisvaltainen, datan toimitusketjun laajuinen ote sen johtamiseen.

Studiossa liiketoimintajohtajamme Janne Anttilan kanssa keskustelemassa Tommi Vihervaara, digitaalisen ratkaisukehityksen ammattilainen, Datapääoma-blogin ja podcastin co-host sekä tänä vuonna aiheesta julkaistavan kirjan kirjoittaja.

 

 

Tutustu lähemmin Datan ja analytiikan palveluihimme täällä tai ota meihin yhteyttä!

 

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

 

 

 

#data #analytiikka #datamanagement #datapääoma #datantoimitusketju #Fira

Like what you read? Share this!