SAP -kultakumppanina Islet on etujoukoissa digitalisoimassa oston, hankinnan ja toimittajayhteistyön prosesseja maailman johtavilla hankintatoimen SAP Ariba-ratkaisuilla.

Islet on ensimmäinen aidosti suomalainen SAP Ariba -kumppani ja panostaa asiakkaidensa hankintatoimen digitalisointiin pilvipohjaisilla ratkaisuilla. Islet on sitoutunut toiminnassaan vastuullisuuteen ja kannustaa sidosryhmiään vastuulliseen hankintaan myös SAP Ariba -ratkaisuilla. Tutustu Isletin SAP Ariba hankinnan kokonaisratkaisuun.

SAP hankintatoimen ratkaisut kattavat kokonaisvaltaisesti älykkään yrityksen hankinnasta maksuun -prosessit. Ariba mahdollistaa muun muassa älykkään ohjatun ostamisen, toimittajien ja toimitusten hallinnan, sekä todellisen toimittajayhteistyön maailman suurimman yritysten välisen kauppapaikan, SAP Business Networkin kautta (aikaisemmin tunnettu nimellä SAP Ariba Network). Ariban mahdollistama reaaliaikainen yhteistyö toimittajien kanssa edistää toimitusketjun läpinäkyvyyttä, riskien hallintaa, ja mahdollistaa näin todelliset taloudelliset säästöt. Hankintatoimen digiloikkaa tekevien yrityksien tavoitteena on luonnollisesti myös toimintojen automatisointi ja virtaviivaistaminen. Näin vapautetaan henkilöresursseja rutiininomaisista tehtävistä liiketoiminnalle arvoa luoviin vaativampiin tehtäviin.

Näemme vahvaa kehitystä hankintatoimen digitalisoinnin saralla ja olemme panostaneet viime vuodet hankintatoimen liiketoiminnan digitalisoinnin kasvattamiseen. Luonnollisena osana tätä kasvua olemme myös iloisia kumppanuutemme syventymisestä SAPin suuntaan ja laajemmin Ariba ratkaisuihin.
Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet Group Oy

Lisätietoa:

Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266

 

#SAP #SAPAriba #SAPHankinta #SAPAribaOstaminen #SAPAribaLaskujenHallinta #SAPAribaOhjattuOstaminen #ÄlykäsKulujenhallinta #TaktinenHankinta #OperatiivinenHankinta #EpäsuoraHankinta #StarteginenHankinta #ToimittajienHallinta #ToimitusketjunHallinta

 

Like what you read? Share this!