Gartnerin Magic Quadrant -raportti* osoittaa, että SAP on Integration Suite -ohjelmistollaan kiistaton johtaja (Leader) ”Enterprise Integration Platform as a Service” (EiPaaS) -kategoriassa. SAP:n integraatiopaketti tarjoaa paitsi laajat integrointimahdollisuudet, myös stream-analytiikkaa, robottiprosessin automaatiota ja master data -palveluja. SAP Business Technology Platform on yksi kattavimmista yritysintegraatioalustoista, joka keskittyy paitsi integraatioteknologian teknisiin ominaisuuksiin myös tarjoamaan ratkaisuja asiakkaiden suurimpiin integraatiohaasteisiin.

SAP:lla on pitkä historia integraatio-ohjelmistoista, ja se on myös yksi käytetyimmistä alustoista, jolla on asiakkaita kaikilla toimialoilla. SAP on panostanut paljon alustan kehittämiseen, sen käytettävyyteen ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen. Gartnerin referenssiasiakkaiden arvostelut ovatkin parantuneet merkittävästi SAP:n ja sen tarjoaman suhteen. SAP:n ratkaisujen ja asiakkaiden tulevaisuus on lupaava ja SAP on sitoutunut EiPaaS-tarjontaan pitkällä aikavälillä. SAP uskoo vahvasti, että älykkäät yritykset ovat integroituja. 

 

Etkö ole vielä SAP:n asiakas? SAP:n integraatioalusta tukee prosessien integrointia myös muiden kuin SAP-järjestelmien välillä. Itse asiassa 70% SAP:n asiakasintegraatioista sisältää muita kuin SAP-järjestelmiä.

Integroidut älykkäät teknologiat ja sovellukset tukevat ajantasaista tietoon perustuvaa päätöksentekoa, joka tuo suoraa välitöntä hyötyä liiketoimintaan. Ne myös parantavat tehokkuutta esim. koneoppimisen suoraviivaistaessa laskutusta tai tekoälyn lisätessä tuottavuutta tai säästäessä huoltokustannuksia.

Sen sijaan, että SAP tarkastelisi integraatiota pelkästään teknisellä tasolla, se tarjoaa sovellusten integroinnin prosesseihisi kokonaisvaltaisesti. Liiketoimintaprosessien end-to-end -lähestymistapa tähtää saumattomiin toimintoihin ja prosesseihin eri liiketoiminnoissa. Asiakkaasta riippuu, mitä halutaan integroida ensin – olipa kyse henkilöstöhallinnosta, toimitusketjusta, taloushallinnosta tai muusta liiketoiminnasta.

Jos blogi herätti ajatuksia, tai sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä!

 

János Sinkó
Kehittäjätiimin vetäjä, Isletter

 

Blogin kirjoittaja János Sinkó on saaremme tekninen guru, senior arkkitehti ja kehittäjätiimimme vetäjä. Hän on erikoistunut integraatioihin ja hänellä laaja kokemus erilaisten ratkaisuiden teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Hänen tiiminsä auttaa asiakkaitamme muun muassa vaativissa integraatioprojekteissa, moniulotteisissa sovelluskehitystoimeksiannoissa ja intuitiivisten käyttökokemusten rakentamisessa.

 

*Gartner Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, September 2020 

 

#SAP #IsletGroup #Isletters #IntelligentEnterprises #SAPCloudPlatfrom #SCP #SAPS4HANA #S4HANA #Gartner #EiPaaS #integrations #MagicQuadrant #integrationplatform #platform

Like what you read? Share this!