THERE IS NO IMPOSSIBLE – JUST GIVE ME TIME

Isletter Janos Sinko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Luontoa rakastava ja välitön János toimii Unkarin ISLET-vetäjänä. Roolissaan Chief Development Officerina hän tukee ohjelmistokehittäjien tiimiä sekä vastaa ratkaisun suunnittelusta ja kehitystyön etenemisestä.

Teknologia ja ohjelmointi ovat aina vetäneet Jánosia puoleensa. Hän onkin Unkarin toimiston kantava voima, joka on ollut mukana ISLET:llä jo yli 12 vuotta. János tuo valovoimaisella olemuksellaan toimistoon hyvän fiiliksen ja tekemisen meiningin. János rakastaa ohjelmistokehityksen luovaa prosessia ja nauttii suunnattomasti, kun näkee kehittämänsä ratkaisun auttavan asiakasta.

Tiesitkö, että tämä aktiivinen kaveri on myös suunnistuksen nuorten Euroopan mestari?

 

 

OTA YHTEYTTÄ
JÁNOS SINKÓ
+36 20 378 4532
janos.sinko@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!