DO GOOD, FEEL GOOD

Sanna on seilannut maailman eri merillä, sillä hänellä on kansainvälistä kokemusta sekä asiakaspalvelusta että markkinoinnista. Kovassakin merenkäynnissä Sannasta huokuu saaristolaisen tyyneys, ja hän keskittyy ongelmanratkaisuun ja asiakaskokemukseen. Asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja rehellisyys ovat hänelle tärkeitä – kun tuote ja tiimi toimivat, niitä on helppo markkinoida. Vastuullisuus markkinoinnissa, sekä yhteiskuntavastuullisuus ja paikallisten yhteisöjen tukeminen ovat lähellä hänen sydäntään, ja Sanna kannustaakin raikkailla ehdotuksillaan tiimiä osallistumaan ja tekemään hyvää yhdessä.

Vapaa-ajallaan Sanna thainyrkkeilee, juoksee ja patikoi – hän on jopa valloittanut Britannian kolme korkeinta huippua 24 tunnissa, osana hyväntekeväisyystempausta. Viikonloppuisin hänet voi myös aktivistina löytää eläinten oikeus- ja ympäristötapahtumista.

 

OTA YHTEYTTÄ
SANNA FONÓ
+358 50 918 0720
sanna.fono@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!