KEEP MOVING FORWARD

Saaristolaisten tyyliin, Szilvia rakastaa ongelmien ratkomista ja uusien taitojen oppimista työssään. Hän on tehtävissään kärsivällinen ja perusteellinen, varmistaen että hänen kehittämänsä kokonaisuudet toimitetaan asiakkaalle arktisen kirkkaina ratkaisuina. Szilvia on tärkeä osa Isletter-tiimiä, hän ei pelkää kääriä hihojaan ja ryhtyä toimeen.

Szilvian vapaa-aika kuluu perheen ja koirien kanssa. Szilvia on saaremme osaavin kädentaidoiltaan, sillä hän on myös ahkera leipoja, virkkaaja ja kutoja, jonka käsissä valmistuvat pehmolelut, vaatteet ja koristeet – joskus hän käyttää taitojaan myös vanhojen vaatteiden ja tavaroiden korjaamiseen. Hän on virkannut jopa suojuksen kuulokkeilleen!

 

OTA YHTEYTTÄ
SZILVIA PLÁNTEK
szilvia.plantek@isletgroup.fi

Like what you read? Share this!