#IsletGoesItämeri-hyväntekeväisyyskampanjan puitteissa ISLET Group kutsuu kaikki asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa mukaan pitämään huolta Itämerestä ja rakentamaan parempaa huomista. Yhteistyökumppanimme Aureolis Oy on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, jonka visio on olla edelläkävijä liiketoimintatiedon jalostamisessa ja tiedolla johtamisessa. Kuten ISLET, myös Aureolis katsoo tulevaisuuteen ja uskoo vastuullisuuteen. Aureolis lähtee mukaan kampanjaan 500 euron lahjoituksella, joka menee suoraan WWF:lle Itämeren suojeluun, ja sen tilan parantamiseen. Lahjoita sinäkin täällä!

“Itämeri on maailman tutkituin meri. Esimerkiksi aikasarjat, myrkkypitoisuuden mittaus ja päästöjen seuraaminen ovat tärkeitä indikaattoreita Itämeren tilan tutkimisessa”, sanoo Sampsa Vilhunen, WWF Suomi.

Data-analytiikkaosaamista voidaan hyödyntää myös ympäristön hyväksi. Katso videolta, kuinka trendien seuraaminen ja analytiikka auttavat Itämeren suojelussa.

 

Tavoitteenamme on kerätä ISLET:n 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 10 000 euroa Itämeren suojeluun. Lokakuun 2019 loppuun saakka myös työntekijöillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus osallistua keräämällä kilometrejä pitäen samalla huolta omasta hyvinvoinnistaan. Tule mukaan liikkumaan!

Aureolis Oy on vuonna 2001 perustettu tiedolla johtamisen asiantuntijayritys. Heidän missionsa on tehdä asiakkaista kilpailukykyisempiä. Aureolis tukee asiakkaitaan tieto-ohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä. He tuovat asiakkailleen aktiivisesti uusia ajatuksia ja innovoivat ja visioivat yhdessä asiakkaan kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

 

 

#ISLETGroup #Aureolis #IsletGoesItämeri #Itämeri #partnership #sustainability #wellbeing #UNSDG #savetheseas #savethebalticsea

 

Like what you read? Share this!