ISLET Lighthouse -tapahtuman workshopit ja avoimet ovet vetivät majakallemme 11.9.2019 lähes 100 innokasta SAP-ratkaisuista kiinnostunutta osallistujaa. Kuulimme mm. talous- ja logistiikkauudistuksista S/4HANA 1909:ssa, ja keskustelimme uuden Fiori 3.0:n tarjoamasta käyttökokemuksesta. Tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet herättivät vilkasta keskustelua workshop-osallistujissa. Kuulimme myös ketteristä askelista kohti S/4HANA:a, sekä Azure pilvipalvelun skaalautuvuudesta ja kustannustehokkuudesta.

 

Lighthouse tapahtumamme jälkeen, 20.9.2019, SAP julkaisi uusimman S/4HANA 1909 -version lippulaiva toiminnanohjausjärjestelmästään. Yhteenvetoon S/4HANA 1909  -version uutuuksista voi tutustua tästä SAP:n blogista.

Varastonhallinnan puolella iso uutinen nykyisille SAP-asiakkaille on, että nykyisellä Warehouse Management -moduulin toiminnallisuuksilla on tiekartta 1909-versiosta eteenpäin myös vuoden 2025 jälkeen. Lue lisää SAP:n Stock Room Management -blogista.

Talouden puolella S/4HANA 1909 -versio tuo useita hyödyllisiä toiminnallisuuksia mukanaan. Esimerkkinä uusi “S/4HANA Finance for Group Reporting”, joka tuo mukanaan S/4HANAan erilaisia konsolidoinnin ja kauden sulkuun liittyviä uusia kyvykkyyksiä. Talouden puolen uusista toiminnallisuuksista saa lisätietoja tästä blogista.

Jos et tällä kertaa päässyt Lighthouse tapahtumaamme, tulemme mielellämme kertomaan SAP Talouden ja Logistiikan S/4HANA 1909-version uusista kyvykkyyksistä, Fiori 3.0 käyttöliittymämahdollisuuksista, S/4HANA siirtymästä, SAP on Azuresta, sekä Tekoälyn & robotiikan mahdollisuuksista. Tule Isletille tai kutsu meidät käymään!

 

#IsletLighthouse

Like what you read? Share this!