Itämeren suojeluun keskittyvä #IsletGoesItämeri haastaa Islettereiden lisäksi kaikki asiakkaat, sidosryhmät ja yksityishenkilöt liikkumaan Itämeren hyväksi. Jokainen osallistuja pyöräilee, kävelee tai juoksee tavoittelemansa määrän kilometrejä ja liikuttujen kilometrien mukaan joko organisaatio tai yksityishenkilö itse lahjoittaa tietyn summan Itämeren suojeluun WWF:lle.

#IsletGoesItämeri polkaistaan käyntiin 1.7.2019 ja se jatkuu aina 30.10.2019 asti. Mukaan voi hypätä missä tahansa vaiheessa kampanjaa!

Itämeren suojelun lisäksi kampanjan tavoitteina ovat yleinen tiedon levittäminen meren tilasta ja ihmisten saaminen pitämään huolta hyvinvoinnistaan kestävästi.

#IsletGoesItämeri -kampanjan tavoitteet on toteutettu YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden pohjalta. UN Sustainable Development Goals -kokonaisuus on maailmanlaajuinen toimintasuunnitelma paremman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Lisäksi ISLET Group lahjoittaa 0,50€ jokaisesta sosiaaliseen mediaan julkaistusta postauksesta, johon on tägätty #IsletGoesItämeri.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä ja tule mukaan!

 

#IsletGoesItämeri #Itämeri #ISLETGroup #sustainability #wellbeing #UNSDG #savetheseas #savethebalticsea

Like what you read? Share this!