Islet News – Tiimin voimaannuttaminen. Juliana haastatteli Fairchildin Senior Consultant Joonas Kokkoa. Kuinka voidaan rekrytoida onnistuneesti? Mitkä ovat tämänhetkiset rekrytoinnin teemat?

 

Joonas Kokko työskentelee henkilöstökonsulttina Fairchildilla. Joonas on raudanluja tuloshakuinen HR:n ammattilainen, hänellä on erittäin kattava kokemus itse rekrytointiprosesseista ja mainitsee omina vahvuuksinaan vahvan projektinhallinta- ja päätöksenteko-osaamisen sekä liiketoiminta-ajattelun.

Fairchild on johdon rekrytointiin erikoistunut yritys. Yritys toimii globaalisti kansainvälisen AltoPartners-yhteistyöverkoston kautta. Fairchild aloitti toimintansa vuonna 1999 – tunnistamalla ja kehittämällä huippuosaamista he ovat vaikuttaneet asiakkaidensa menestykseen.

#Fairchild #tiimi #rekrytointi #johtaminen #AltoPartners #IsletGroup

Like what you read? Share this!