Tapahtuma: SAP on Azure with Red Hat
Aika: torstaina 4.4.2019 klo 8:30-13:30
Paikka: Microsoft Talo, Keilaniemi, Espoo

Ketterä ja kustannustehokas SAP-ympäristö käyttöösi!

Tech Data järjestää torstaina 4.4. liiketoimintapäättäjille suunnatun tilaisuuden, jossa kerrotaan, miten Microsoftin ja Red Hatin ratkaisuiden avulla saadaan ketterä ja kustannustehokas ympäristö käyttöösi. Tilaisuudesssa kuulet myös kuinka voit hyödyntää koko Microsoftin ekosysteemin tarjontaa myös SAP-ratkaisuissa. Tilaisuus alkaa 8.30 runsaan aamiaisen merkeissä ja päättyy viimeistään 13.30.

ISLET on Tech Datan uusi SAP on Azure -kumppani. Toimitusjohtajamme Janina Luoto ja teknologiajohtajamme Tommi Luoto tulevat kertomaan omista kokemuksistaan  – kuinka tämä toteutetaan käytännössä ja mitä SAP on Azure mahdollistaa.

Tule kuulemaan miten julkisen pilvialustan tuomat mahdollisuudet voidaan hyödyntää SAP S/4HANA projekteissa!

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumiset tämän linkin kautta.

Tervetuloa mukaan!

#TechData #SAP #Azure #S4HANA #Microsoft #RedHat #IsletGroup

Like what you read? Share this!