Katsomme vankalta peruskalliolta horisonttiin. Palataan ajassa taaksepäin, jolloin BPS:stä tuli ISLET. Upeat vieraamme tekivät 20-vuotis gaalastamme meille hyvin merkityksellisen. Iso kiitos kaikille Islettereille!

Muistathan vielä, että ISLET:n 20-juhlavuonna haluamme tehdä hyvää. Meille on tärkeää pitää huolta ainutlaatuisesta luonnostamme ja taata sen hyvinvointi myös tuleville sukupolville. Valitsimme lahjoituskohteeksemme meitä lähellä olevan kohteen – Itämeren, joka on yksi maailman herkimmistä ja saastuneimmista meristä. Tavoitteenamme on kerätä juhlavuotemme kunniaksi 10 000 euroa Itämeren suojeluun.

Vastuullisuus ja kestävä toiminta ovat arvovalinta ja me pyrimme toiminnallamme edistämään kestävää kehitystä. Haastammekin kaikki asiakkaamme ja kumppanimme mukaan auttamaan Itämerta ja lahjoittamaan sen suojelun hyväksi.

Osallistu mukaan matkaamme ja tee hyvää!

#BPSnytISLET #IsletGroup #Isletterlife #20vGaala #LetsKeepOnRocking #WWF

 

WWF on yli sadassa maassa toimiva, maailman vaikuttavin ympäristöjärjestö. Tukijat ovat mukana pelastamassa maailman ainutlaatuisimpia luontokokonaisuuksia.

Like what you read? Share this!