Tervetuloa saarellemme, ISLET:lle. Ennen tunsit meidät toisella nimellä. Olemme saavuttaneet iän, jossa nimemme on vaihtunut paremmin kuvastamaan sitä millaisiksi olemme kasvaneet tämän 20 vuoden aikana. Vankka ja jykevä peruskallio kuvastaa kokemuksen karaisemaa osaamistamme. Siitä on tulevaisuudessakin hyvä ponnistaa. Perustamme säilyy vahvana kuin kallio, vaikka kehitymme ja kasvamme. Ajattele meistä siis enemmän!

Olemme kansainvälisesti toimiva, vastuullisesti kasvava suomalainen perheyritys, joka haluaa rakentaa huomisesta paremman uusimpien teknologioiden avulla. Olemme aina lähellä sinua, puhumme asioista ymmärrettävästi ja samaa kieltä kanssasi. Vahva osaamisemme ja teknologiset ratkaisumme antavat liiketoiminnallesi selkeyttä ja toimivuutta.

Ajattelumme ja ratkaisumme ovat arktisen raikkaita. Olemme historiamme alusta saakka olleet uraauurtava esikuva monimuotoiselle ja monipuoliselle työskentelyllle sekä ajattelulle teknologian maailmassa. Tuuletamme asenteita ja ajattelumalleja aina jos on tarvetta. Näytämme suuntaa kohti isompia meriä – kohti unelmia. Persoonallisuutemme ja ilomme saa näkyä, niin myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme.

Menesty kanssamme kestävästi nyt ja tulevaisuudessa. Tervetuloa ISLET:lle, luomaan huomista yhdessä, vastuullisesti!

#BPSnytISLET #BPS #IsletGroup

Like what you read? Share this!