SAP FICO -ASIANTUNTIJA

Hei SAP FICO -osaaja, etsimme dynaamista SAP-ammattilaista huipputiimimme Espooseen. SAP taloushallinnon asiantuntijana ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden tiiminjäsenten kanssa. Lisäksi vastaat muutamasta asiakkuudesta itsenäisesti. Työ on monipuolista ja joustavaa.

Jos sinulla on jo useamman vuoden kokemus SAP:in taloushallinnon ja laskennan puolelta ja sana SAP synnyttää sinussa jatkuvan halun oppia lisää, haluamme sinut tiimiimme. Työssäsi onnistut, jos sinulla on aito halu auttaa asiakasta, mutkaton kommunikointityyli ja haluat hoitaa hommasi laadukkaasti ja ammattitaidolla. Tärkeimpänä kaikista nautit työn vapaudesta ja monipuolisista työtehtävistä, et karta vastuun ottamista, ja olet innokas oppimaan ja jakamaan osaamistasi myös muille.

Olet tehtävään täydellinen kandidaatti, jos

  • sinulla on usean vuoden kokemus SAPin FI ja CO -moduuleista.
  • haluat omistautua SAPin teknologioiden syvälle osaamiselle.
  • olet aktiivinen, motivoitunut ja kunnianhimoinen persoona.
  • sinulla on kokemusta tiimityöstä sekä hyvät kommunikointi- ja priorisointitaidot.
  • työskentelytapasi on itseohjautuva.

Meillä pääset etulinjaan oppimaan uusia teknologioita ja kehittämään uusia innovaatioita. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että yhdessä tekemisellä ja hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Tarjoamme innostavan työympäristön juuri uudistetussa toimistossamme sekä osaavat ja mukavat kollegat. Haluamme antaa jokaiselle työntekijällemme jatkuvan mahdollisuuden kehittyä kohti omia tavoitteitaan ja tuemme aktiivisesti tiimiläistemme päämääriä.

Lähetä hakemuksesi COO Piia Hoffstenille osoitteeseen piia.hoffsten@isletgroup.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.11.2018 mennessä. Täytämme position heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit myös tiedustella puhelimitse 040 5877303.

Olemme suomalainen ketterä ja kokenut SAP-teknologioihin erikoistunut perheyritys. Toimintamme kasvaa vauhdilla ja pohjautuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen, ennakkoluulottomaan eteenpäin katsomiseen, toisten arvostukseen ja kestävään kannattavuuteen. Ajattelemme innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti, toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi sekä pyrimme aina ajamaan asiakkaittemme etua.