HOI TULEVA SAAREMME SAP FINANCE -ASIANTUNTIJA!

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää SAP talouden asiantuntijaa. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun puhe tulee tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Aito halu auttaa asiakasta, mutkaton kommunikointityyli ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä. Monipuolinen työ, vapaus ja vastuu kulkeavat meillä käsikädessä muiden auttamisen ja yhdessä oppimisen kanssa. SAP-taloushallinnon asiantuntijana ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden Isletterien kanssa sekä vastaat muutamasta asiakkuudesta itsenäisesti.

Isletterinä toivomme sinulta

  • kokemusta SAP-taloushallinnosta
  • halua omistautua SAP-teknologioiden syväosaamiseen
  • aktiivisuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta
  • kokemusta tiimityöstä sekä hyvää kommunikointi- ja priorisointitaitoa
  • itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelytyyliä

Meillä pääset etulinjaan oppimaan uusia teknologioita ja luomaan innovaatioita. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että yhdessä tekemisellä ja hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Tarjoamme innostavan työympäristön juuri uudistetussa toimistossamme Espoossa, osaavat ja iloiset kollegat ja mahdollisuuden mentorointiohjelmaan. Haluamme antaa jokaiselle Isletterille jatkuvan mahdollisuuden kehittyä kohti omia tavoitteitaan ja tuemme aktiivisesti tiimiläistemme päämääriä.

Katsomme vahvalta peruskalliolta horisonttiin ja ajattelemme innovatiivisesti sekä avarakatseisesti. Olemme aina olleet uraauurtava esikuva monimuotoiselle ajattelulle ja työskentelylle teknologiamaailmassa. Meille on tärkeää on elää vastuullisesti ja tehdä kestäviä ratkaisuja. Annamme asiakkaillemme koordinaatit menestykseen ja olemme olemassa, jotta he pystyvät keskittymään olennaiseen. Toimintamme on läpinäkyvää ja reilua.