HOI TULEVA ISLETTER HARJOITTELIJA!

Haemme ISLETille harjoittelijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin.

Haluatko päästä testaamaan osaamistasi ja kehittymään edelleen? Kiinnostaako työskentely teknologia-alan asiantuntijaorganisaatiossa mukavien työkavereiden seurassa? Sattuipa sopivasti! Nyt sinulla on mahdollisuus saada oman alasi arvokasta työharjoittelukokemusta.

Tehtäviisi Isletterinä kuuluu muun muassa verkkosivujen päivittämistä, päivittäisiä toimistotöitä, erilaisiin kampanja -ja projektitehtäviin osallistumista, tekstinkäsittelyä, käännöksiä ja markkinoinnin, rekrytoinnin, taloushallinnon sekä muita liiketoimintaan liittyviä avustavia tehtäviä. Työnkuvasi kehittyy kykyjesi mukaan.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijalle ja siinä voi toimia myös osa-aikaisesti. Tehtävä on kestoltaan alustavasti vuoden 2020 loppuun asti, mutta lyhyempi harjoittelujakso on myös mahdollinen.

Sinulta toivomme

  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
  • Hyviä Word-, PowerPoint- ja Excel-taitoja
  • Englannin ja suomen kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista

Lisäksi arvostamme iloista ja reipasta asennetta sekä aitoa halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle palkallisen harjoittelun lisäksi erinomaisen tilaisuuden päästä perehtymään monipuolisiin IT-alan tehtäviin kasvavassa teknologiatalossa. Pääset työskentelemään rennossa, huumorintajuisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Alla tuulahdus edellisen harjoittelijmme ajatuksista:

Pääsin tekemään töitä rennossa, nuorekkaassa ja kannustavassa työyhteisössä. Työtehtävät olivat monipuolisia ja kehittyessäni sain koko ajan lisää vastuuta. Harjoittelun ajan annettiin mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tuki oli aina lähellä tarvittaessa. Parasta oli, että minut otettiin heti avosylin mukaan iloiseen Isletter-jengiin.”  Mea, Aalto-yliopisto

Hakemukset tehtävään voi lähettää osoitteeseen tommi.luoto@isletgroup.fi aiheella ”Harjoittelijahaku – oma nimesi”.

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!