SAP LOGISTIIKAN JUNIORI KONSULTTI

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää SAP Logistiikan asiantuntijaa. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta logistiikasta ja intohimoa hankinnan, myynnin, tuotannon, varastonhallinnan ja/tai toimitusketjun hallinnan prosessien syväosaamiseen. Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Meillä pääset laaja-alaisesti oppimaan ja kehittämään taitojasi mielenkiintoisten projektien ja kivojen asiakkaiden parissa. Olemme tukenasi urapolullasi SAP logistiikan konsultiksi. Panostamme vahvasti ihmisiimme tukemalla osaamisen kasvattamista pienryhmä- ja henkilökohtaisen mentoroinnin avulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vuosittaiseen oman osa-alueesi sertifiointiin. Jokaisella Isletterillä on oma Buddy – tukihenkilö, joka käy säännöllisiä keskusteluja itsensä kehittämisestä ja tukee uratavoitteiden saavuttamisessa. kokemusta logistiikasta ja intohimoa hankinnan, myynnin, tuotannon, varastonhallinnan ja/tai toimitusketjun hallinnan prosessien syväosaamiseen. Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Meillä pääset laaja-alaisesti oppimaan ja kehittämään taitojasi mielenkiintoisten projektien ja kivojen asiakkaiden parissa. Olemme tukenasi urapolullasi SAP logistiikan konsultiksi. Panostamme vahvasti ihmisiimme tukemalla osaamisen kasvattamista pienryhmä- ja henkilökohtaisen mentoroinnin avulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vuosittaiseen oman osa-alueesi sertifiointiin. Jokaisella Isletterillä on oma Buddy – tukihenkilö, joka käy säännöllisiä keskusteluja itsensä kehittämisestä ja tukee uratavoitteiden saavuttamisessa.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. SAP Logistiikan konsulttina ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden Isletterien kanssa. Pääset työskentelemään teknologian aallonharjalla kiinnostavissa projekteissa, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “SAP Logistiikan juniori konsultti – oma nimi” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 

#SAP #saplogistiikka #saplogistics #rekrytointi #pilviERP #SAPBusinessByDesign #S/4HANA #materiaalihallinto #varastonhallinta #tuotanto #hankinta #myynti #osto #toimitusketjunhallinta

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!