SAP ARIBA / HANKINTARATKAISUJEN KONSULTTI

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää SAP Ariba / SAP Hankintaratkaisuiden konsulttia. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta vahvaa kokemusta hankintatoimen prosesseista ja kehityksestä, intohimoa verkoston ja menojen hallinnan, epäsuorien hankintojen, operatiivisen hankinnan, taktisen hankinnan, strategisen hankinnan, ja toimittajien ja/tai toimitusketjun hallinnan prosessien syväosaamiseen ja kehittämiseen teknologian avulla.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä. Olet kiinnostunut pilvipohjaisista teknologioista ja haluat suunnata osaamistasi niihin.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. SAP Hankintaratkaisujen konsulttina ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden Isletterien kanssa sekä pääset luomaan hankintatoimen digitalisaation strategioita ja tekemään muutosjohtamisprojekteja. Pääset työskentelemään teknologian aallonharjalla kiinnostavissa projekteissa, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

TARJOAMME:

  • Matala organisaatiohierarkia sekä välitön ja lämmin työilmapiiri
  • Kattavat luontaisedut, kuten lounas-, virike- ja internet-etu sekä pyöräetu
  • Modernit työvälineet
  • Terveysvakuutus
  • Auntie-mielenhyvinvointipalvelu
  • Reilusti tiimiaktiviteetteja ja yhteisiä urheilutapahtumia
  • Joustavat työajat ja mahdollisuus työskennellä mistä vain
  • Miellyttävä ja moderni työympäristö sekä reilu palkitseminen
  • Mahdollisuus työvaihtoon Budapestin toimistollamme

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “SAP Hankintaratkaisujen konsultti – oma nimi” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

#SAP #SAPhankinta #SAPprocurement #rekrytointi #pilviERP #SAPAriba #SAPAribaBuying #SAPAribaBuying&Invoicing #SAPAribaGuidedBuying #S4HANA #Menojenhallinta #SpendManagement #Toimittajienhallinta #Epäsuorahankinta #Operatiivinenhankinta #Strateginenhankinta #Hankinta #Osto #Toimitusketjunhallinta

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!

Eriika Hiltunen
Chief People Officer, Isletter
eriika.hiltunen@isletgroup.fi
+358 40 832 08 28