SAP ARIBA / HANKINTARATKAISUJEN JUNIORI KONSULTTI

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää SAP Ariba / SAP Hankintaratkaisuiden asiantuntijaa. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta hankinnan saralta, intohimoa verkoston ja menojen hallinnan, epäsuorien hankintojen, operatiivisen hankinnan, taktisen hankinnan, strategisen hankinnan, ja toimittajien ja/tai toimitusketjun hallinnan prosessien syväosaamiseen ja kehittämiseen teknologian avulla.

Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä. Olet kiinnostunut pilvipohjaisista teknologioista ja haluat suunnata osaamistasi niihin.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. SAP Hankintaratkaisujen konsulttina ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden Isletterien kanssa. Pääset työskentelemään teknologian aallonharjalla kiinnostavissa projekteissa, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “SAP Hankintaratkaisujen juniori konsultti – oma nimi” osoitteeseen recruitment@isletgroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

#SAP #SAPhankinta #SAPprocurement #rekrytointi #pilviERP #SAPAriba #SAPAribaBuying #SAPAribaBuying&Invoicing #SAPAribaGuidedBuying #S4HANA #Menojenhallinta #SpendManagement #Toimittajienhallinta #Epäsuorahankinta #Operatiivinenhankinta #Strateginenhankinta #Hankinta #Osto #Toimitusketjunhallinta

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!