JOHTAVA SAP TALOUDEN KONSULTTI

Etsimme aitoa, konstailematonta ja eteenpäin pyrkivää Johtavaa SAP Talouden konsulttia. Olet tottunut vastaamaan haasteisiin ja selviytymään silloinkin, kun aallot nousevat korkealle. Kun tulee puhe tulevaisuudesta, harpot pitkin askelin rantaan, hyppäät tottuneesti kiveltä toiselle, nostat kiikarit silmille ja katsot horisonttiin. Vaikka et hötkyile maailman muuttuessa ympärillä, olet aina valmis ottamaan uuden vastaan ja avaamaan muille yhä laajemman näkymän. Sinut tunnistaa pilkkeestä silmäkulmassa.

Isletterinä toivomme sinulta kokemusta SAP Taloushallinnosta ja intohimoa taloushallinnon prosessien syväosaamiseen. Olet sovellusalueen arkkitehti, joka kehittää Islettereiden ja asiakkaiden ymmärrystä sovellusalueesta ja sen kehittymisestä. Ohjaat laajaan kokemukseesi perustuen muiden työtä sekä toimit konsulttina ja sovellusalueen arkkitehtinä kärkihankkeissa. Arvostamme avoimuutta, motivaatiota ja kykyä omaksua uutta. Toivomme sinulla olevan mutkaton kommunikointityyli ja hyvät priorisointitaidot, sekä itseohjautuva ja joustava työskentelyote. Aito halu auttaa asiakasta ja kyky hoitaa tehtäväsi laadukkaasti ja ammattitaidolla ovat työssä menestymisesi kulmakiviä.

Isletillä sinua odottaa motivoitunut tiimi, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus oppia uutta. SAP Talouden konsulttina ratkaiset asiakkaidemme liiketoiminnan synnyttämiä tarpeita yhdessä muiden Isletterien kanssa. Pääset työskentelemään teknologian aallonharjalla kiinnostavissa projekteissa, joissa annamme sinun kädenjälkesi näkyä. Saat kokea onnistumisen tunteita, lämmintä ryhmähenkeä ja iloisen tekemisen ilmapiirin. Lisäksi saarellamme on miellyttävä ja moderni työympäristö, reilu palkitseminen, ja joustavat työajat. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara ja uskomme, että hyvällä fiiliksellä saadaan aikaan paras lopputulos. Jaamme tietotaitoamme, autamme toisiamme ja arvostamme monimuotoisuutta.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Johtava SAP Talouden asiantuntija” COO Heidi Sinisalolle: heidi.sinisalo@isletgroup.fi  ja olemme sinuun yhteydessä. Täytämme paikan heti uuden Isletterin löydyttyä, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

 

#SAP #SAPTalous #SAPFinance #taloushallinto #S/4HANA  #Fiori #arkkitehti #rekrytointi

Tunnetko paikasta kiinnostuneita? Jaa tämä työpaikka!