Islet Groupin Advisory Boardissa on tapahtunut muutoksia syyskuusta 2024 alkaen, kun uusina jäseninä mukaan tulivat Pasi Rinne ja Rashmi Kasat-Majakorpi. Isletin vuonna 2020 aloittaneessa Advisory Boardissa on tähän asti ollut Ossi Pohjola ja Jukka Havia. Ossi Pohjola jatkaa tehtävässään. Jukka Havia jättää paikkansa Advisory Boardissa, mutta jatkaa Isletin toimitusjohtajan, Janina Luodon henkilökohtaisena mentorina.
Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme toivottaa Pasin ja Rashmin tervetulleiksi Isletin Advisory Boardiin. He tuovat mukanaan mittavan määrän kokemusta, tietoa ja intohimoa, seuraavaan kasvuvaiheeseemme, kun lähdemme toteuttamaan viisivuotista 2030 strategiaamme. Pasin pitkä ura kestävän kehityksen ja uskottavien ja konkreettisten strategioiden rakentamisessa lupauksista tekoihin sekä Rashmin kattava kokemus teknologia-alalla, syvä ymmärrys perinteisistä teollisuuden aloista ja globaalista markkinasta ovat merkittäviä voimavaroja, jotka auttavat meitä jatkamaan innovatiivisena pioneerina toimialallamme.
Janina Luoto

CEO, Islet Group

Pasi Rinne on 30 vuoden aikana työskennellyt yritysten, hallitusten, YK:n sekä kansalaisjärjestöjen kanssa puhtaamman, turvallisemman ja vauraamman maailman puolesta. Hän on perustanut Suomen vastuullisuuskonsultointialan pioneerin, Gaia Consultingin, jonka hän myi yhdessä yhtiökumppaniensa kanssa Swecolle kolme vuotta sitten. Tällä hetkellä hän toimii neuvonantotehtävissä muun muassa Nordic Green Bankilla, Mandatumin pääomarahoitus-toiminnassa sekä suomalaisen vientiteollisuusyhtiön Growth Boardissa. Rinne tuo mukanaan laaja-alaista ja kansainvälistä neuvonantokokemusta sekä näkemyksiä kestävän kehityksen strategioista.

Rashmi Kasat-Majakorpi puolestaan tuo mukanaan 23 vuoden kokemuksen teknologia-alalta, kattavan ymmärryksen digitaalisesita, informaatio-, IoT- ja AI-teknologioista sekä niiden sovelluksista B2B-teollisuudessa. Hän on tunnettu kyvystään johtaa kehitystiimejä tuottamaan teknologiaa nopeissa sykleissä ja keskittymään siihen, mikä on tärkeää avainasiakkaille. Hänellä on myös laaja teknologia-alan verkosto Euroopassa ja Intiassa sekä ymmärrys kansainvälisestä markkinasta.

Islet Group odottaa innolla uusien Advisory Boardin jäsenien tuomia näkemyksiä ja kokemuksia, jotka tukevat konsernin kasvua ja kehitystä.

Janina Luoto CEO, Isletter janina.luoto@isletgroup.fi +358 40 574 1266

  #IsletGroup #advisoryboard
Like what you read? Share this!