Onnittelut Islet Groupin toimitusjohtaja Janina Luodolle Microsoftin ”Power Women Award 2024 for Finland” -palkinnosta! Power Women -palkinnot ovat osa Microsoftin jatkuvaa sitoutumista työhön, joka inspiroi uutta sukupolvea ja investoi naispuoliseen teknologiaosaamiseen.

Jotta jokainen teknologiauraa harkitseva nainen voisi tunnistaa potentiaalinsa, Microsoft lanseerasi Power Women -palkinnon edistääkseen naisten teknologiaosaamista: lisäämällä näkyvyyttä, rakentamalla yhteisöä ja investoimalla naisjohtajuuteen.

Vuonna 2023 Microsoft Power Women -palkinto myönnettiin 12 naisjohtajalle teknologia-alalla, 11:stä Länsi-Euroopan maasta. Nämä naiset ovat paitsi menestyneet urillaan, myös toimineet keskeisessä roolissa kannustaessaan naisia ja uransa alkuvaiheessa olevia tavoittelemaan palkitsevia mahdollisuuksia teknologian alalla.

Tänä vuonna Microsoft Power Women -palkinto on laajentanut ulottuvuuttaan kattamaan koko EMEA-alueen, johon kuuluu 15 maata: Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Norja, Portugali, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta sekä 4 aluetta: Afrikka, Keski-Eurooppa, Lähi-itä ja Kaakkois-Eurooppa. Kaikki voittajat kutsutaan osallistumaan Microsoftin Women’s Leadership Program 2nd Edition -ohjelmaan, jonka on suunnitellut ja kehittänyt professori Jennifer Petriglieri, INSEAD Business Schoolissa Fontainebleaussa Ranskassa.

 

Olen aidosti kiitollinen Microsoft Power Women -tunnustuksesta. Palkinto on merkittävä paitsi minulle henkilökohtaisesti, myös koko Isletter-tiimille, joka sitoutuu päivittäin tasa-arvoon ja naisten tukemiseen teknologia-alalla. Tämä palkinto on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä, mutta työtä on vielä paljon. Jatkamme aktiivista työtämme tasa-arvon ja monimuotoisuuden edistämiseksi ja toivon, että toimimme esimerkkinä ja inspiraationa teknologiauraa harkitseville ja alalla jo työskenteleville naisille, sekä alamme yrityksille.

Janina Luoto

CEO, Islet Group

Tämä palkinto edustaa yhtä askelta Isletin missiossa tukea naisia teknologia-alalla ja edistää sukupuolten tasa-arvoa alallamme. Tasa-arvoisuus on Islet Groupin ydinarvoja. Teknologia on kaikille ja sen tulisi olla monimuotoisten tiimien kehittämää ja toteuttamaa. Työskentelemme Isletillä aktiivisesti esimerkiksi naisten määrän lisäämiseksi saarellamme, hallituksessa ja neuvonantajatehtävissä, sekä varmistamme sukupuolten tasa-arvon palkkauksessa. Joitakin sukupuolten tasa-arvoon liittyviä lukuja, joita seuraamme tavoitteiden mukaan:

  • 41,2% kaikista Islettereistä on naisia (tavoite 40-60%)
  • 57% johtoryhmästä on naisia (tavoite 40-60%)
  • 40% hallituksesta ja neuvonantajista on naisia (tavoite 30-70%)

Nämä tulokset heijastavat Isletin pitkäaikaista sitoutumista ja jatkuvaa työtä. Islet on aina ollut monimuotoisen ajattelun ja työskentelyn edelläkävijä teknologia-alalla. Tasa-arvon eteen on vielä paljon työtä tehtävänä, sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti, ja me kaikki voimme osaltamme auttaa ajamaan muutosta.

 

 

#IsletGroup #Isletters #MicrosoftPowerWomenAwards #WomenInTech #DiversityInTech #PartnersMakeMorePossible #MPWAWinner

 

Lähde: Amplifying ambition to spark inspiration – Microsoft Power Women Awards 2024

Like what you read? Share this!