Islet Group osallistuu yhteistyökumppanina profession tietohallinto- ja IT-johtajien “CIO Nordic” -tapahtumaan 20.3.2024. Tule tapaamaan meitä!

Astuessamme seuraavaan digitaalisen liiketoiminnan aikakauteen, tietohallinto ja IT-johtajien rooli organisaatioiden strategian ja vision muovaamisessa on entistä keskeisempi. Tällä nopean muutoksen aikakaudella olemme loputtomien mahdollisuuksien äärellä, eikä innovaatiolla ole rajoja. Generatiivisen tekoälyn valtavan potentiaalin hyödyntämisestä kestävän kasvun polkujen luomiseen ja innovaatiokulttuuriin, joka resonoi omistautuneiden työntekijöidemme kanssa ja ilahduttaa uskollisia asiakkaitamme – mahdollisuuksien horisontit ovat rajattomat. Tietohallintojohtajan on tuettava jatkuvaa tutkimusmatkaa ja pyrittävä ensiluokkaiseen suorituskykyyn monimuotoiselta henkilöstöltä.

Tervetuloa ymmärtämään ja jakamaan parhaita käytäntöjä siitä, miten nopeuttaa digitaalista liiketoimintaa, sopeutuvuutta ja joustavuutta tulevaisuuden hybridimaailmassa, jossa metaverse, tekoäly ja hyperliitettävyys lomittuvat. Muuta toimialasi dynamiikkaa ja tutki pelin muuttavia liiketoimintakykyjä. Nähdään CIO Nordicissa!

 

 

 

Tomi Maukonen
Sales Director, Isletter
tomi.maukonen@isletgroup.fi
+358 50 562 2952

 

 

#CIONordic #professio #WanhaSatama

Like what you read? Share this!