RIDE BRAVELY AND FEARLESSLY

Le rakastaa luontoa ja erityisesti suomalaista luonnonmaisemaa. Keväällä ja kesällä hänet voi löytää patikoimasta tai grillaamasta metsästä tai veden ääreltä. Hän nauttii marjojen ja sienten poiminnasta ja tunnistaa Suomen 150 sienityyppiä. Hän on myös kiinnostunut tieteistä, erityisesti tähtitieteestä. Urheilulajeista sulkapallo, pöytätennis ja biljardi ovat lähellä hänen sydäntään.

Le pysyy rauhallisena pyydystäessään ja korjatessaan bugeja saarellamme. Merellä hän ohjaa mielellään veneensä tuntemattomille vesille, sillä tuntemattomille alueille seilaaminen voi olla toisinaan haastavaa, mutta myös oppimiskokemus. Le rakastaa seikkailujen kautta saavutettuja kokemuksia ja taitoja ja uskoo, että palkinnot ovat ehdottomasti vaivan arvoisia.

 

OTA YHTEYTTÄ
Le Duong
+358 44 493 7339
duong.le@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!