Islet Group toivottaa nyt asiakkaat, kumppanit ja Isletterit tervetulleiksi uusiin toimitiloihin Joensuussa. Uusi toimitila sijaitsee Joensuun Tiedepuistossa. Islettereiden yli 80 henkinen tiimi jatkaa kasvuaan nyt myös Itä-Suomessa, kun Joensuun toimistomme ovet ovat avoinna!

Islet on jatkanut vahvaa kasvuaan myös tänä vuonna, minkä seurauksena vuorossa on laajentuminen Itä-Suomeen. Joensuun toimipisteemme ovet on avattu 1.11.2022. Uuden toimipisteen myötä tarkoituksena on kasvattaa ensi vuoden aikana tiimiä Itä-Suomessa 5-10 hengellä, sekä palvella asiakkaita ja kumppaneita entistä paremmin myös paikallisesti.

 

Isletin vahvan kasvun ansiosta on hienoa päästä laajentamaan toimintaamme nyt myös Itä-Suomeen. Tarkoituksenamme on kehittää liiketoimintaamme entisestään, sekä mahdollistaa paremmat työtilat niin nykyisille kuin tuleville Islettereille. Islettereitä löytyy jo 20 paikkakunnalta ympäri Suomea ja Eurooppaa. Vaikka työt hoituvat hienosti etänä mistä tahansa, haluamme uuden toimiston kautta laajentaa saaremme moniosaajajoukkoa vahvemmin Itä-Suomessa. Uusi toimipiste antaa entistä paremmat mahdollisuudet erilaisiin hybridityöskentelyn muotoihin.

Eriika Hiltunen

Chief People Officer, Islet Group

Tiedepuisto, Joensuu

 

Kasvu jatkuu vahvana

Joensuun toimipiste perustettiin Isletin nykyisten Espoon, Oulun ja Budapestin toimistojen rinnalle. Uuden toimipisteen myötä paikallisia asiakkaita ja kumppaneita voidaan palvella entistä paremmin. Joensuun keskustassa sijaitsevasta Tiedepuistosta löytyy jo yli 130 yritystä, jotka toimivat lukuisilla eri toimialoilla. Yritysten lähes 2500 työntekijää muodostavat aktiivisen yritysväen, opiskelijoiden ja vierailijoiden yhteisön. Korkeatasoisten toimitilojen Tiedepuisto noudattaa Green Science Park -toimintamallia, joten ympäristövastuu on läsnä arjessa monella tapaa.

Uuden toimipisteen myötä asiakkaamme pystyvät entistä paremmin hyödyntämään laajaa osaamistamme datan ja analytiikan osa-alueella, toiminnanohjausratkaisuissa, hankintatoimen digitalisoinnissa sekä integraatioratkaisuissa.

Heidi Sinisalo

Chief Operational Officer, Islet Group

 

Uusia Islettereitä etsinnässä

Uusia Islettereitä on rantautunut saarelle tänä vuonna jo yli kolmekymmentä ja kasvua on odotettavissa myös ensi vuonna. Islet rekrytoi tällä hetkellä muun muassa datainsinöörejä, data-arkkitehtejä, Power Platform -asiantuntijoita, integraatioarkkitehtejä, sekä talouden ja logistiikan asiantuntijoita.

Etsimme aitoja ja konstailemattomia uusia Islettereitä jatkuvasti tiimiimme. Isletin arvot, vastuullisuus, loistavat kollegat ja mahdollisuus työskennellä uusien teknologioiden parissa ovat saaneet erityistä kiitosta henkilöstötyytyväisyyskyselyissämme. Tutustumme ja kerromme erittäin mielellämme lisää!

Eriika Hiltunen

Chief People Officer, Islet Group

Lisätietoja avoimista paikoista löytyy täältä

 

 

Heidi Sinisalo
COO, Isletter
heidi.sinisalo@isletgroup.fi
+358 400 455 377

 

 

#IsletGroup #Isletters #uusitoimisto #Joensuu #Tiedepuisto #laajentuminen #kasvu

Like what you read? Share this!