Islet osallistuu Tivi CIO -tapahtumaan Pikku-Finlandiassa, Helsingissä tiistaina 4.10.2022.

Liiketoiminnassa kriittisessä roolissa ovat teknologiat ja niiden hyödyntäminen. Näin tietohallintojohdon merkitys liiketoiminnan kehittäjänä on korostunut entisestään. Haastetta tähän tuo maailman tapahtumien ennakoimattomuus. Kuinka toteuttaa strategista muutosta epävarmuuden keskelle? Mistä syntyy kyvykkyys reagoida jatkuvaan muutokseen?

Menestys vaatii osaamista. Tätä haastaa kova kilpailu osaajista ja osaamisen kehittäminen organisaatiossa. Miten johdat muutosta, sitoutat ja innostat? Maailman poliittinen tilanne on nostanut myös kyberturvallisuuteen aivan uudelle tasolle ja jokaisen tietohallintojohtajan tulee miettiä, kuinka varautua.

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja keskustelemaan kollegoiden kanssa!

Janina Luoto
CEO, Isletter
janina.luoto@isletgroup.fi
+358 40 574 1266

 

 

#TiviCIO #tapahtuma #event

Like what you read? Share this!