IF YOU DO IT, DO IT WELL

Tomi on hyvin rauhallinen ja positiivisuudellaan valloittava Isletter, joka on löytänyt intohimonsa asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisen parissa data-analytiikkaratkaisuilla. Hän voi olla melko kilpailunhaluinen ja sinnikäs oikeista syistä ja uskookin, että jos päätät tehdä jotain, sinun tulisi tehdä se hyvin. Tomi voisi kuvailla itseään myös ambivertiksi.

Vapaa-aikanaan Tomi viettää aikaa perheensä kanssa ja urheilee. Tomi on pelannut golfia koko ikänsä ja kilpaillut kansallisella tasolla. Nykyään hänen aikansa on jaettu padelin, jääkiekon, kuntosalin, hiihdon, veneilyn ja golfin kesken. Hän on myös intohimoinen ruoanlaittaja, joka valmistaa jokaisen aterian kotona päivittäin. Hän pitää myös karkeista, musiikista ja tanssista.

 

OTA YHTEYTTÄ
Tomi Maukonen
+358 50 562 2952
tomi.maukonen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!