MOTIVATED BY SHARED EXPERIENCES

Pohjoisesta, Perämeren rannikolta kotoisin olevaa Kallea kuvaillaan saarellamme rauhalliseksi ja hyväksi kommunikaattoriksi. Palvelupäällikön tehtävät ovat opettaneet Kallea luotsamaan asiakkaita ja koodareita yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, avaamalla esimerkiksi teknisiä ratkaisuja asiakkaalle ymmärrettävämpään muotoon. Rajapinnassa toimiminen on kirkastanut ymmärrystä siitä, että yhteisiin tavoitteisiin pääseminen on helpompaa yhteistyöllä.

Pohjoisessa kasvaneena talvi on Kallelle tärkeä vuodenaika, ja hän viettääkin talvisin aikaa Lapissa. Talviaktiviteettien vastapainoksi Kalle harrastaa kiipeilyä, johon on helposti yhdistettävissä retkeily ja vaellus.

 

OTA YHTEYTTÄ
Kalle Vähäkari
+358 50 348 5573
kalle.vahakari@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!