TOGETHER WE CAN CLIMB ANY MOUNTAIN

Kukaan ei voi olla pitämättä tästä sydämellisestä ja kokemuksen karaisemasta Isletteristä. Jon on rauhallinen, hyväntuulinen ja ihmisten kanssa viihtyvä. Vaikka moni asia onnistuu yksin, yhdessä asiat hoituvat yleensä nopeammin ja paremmin. Jon on aiemmin harrastanut joukkueurheilua aktiivisesti, joten yhdessä tekeminen on hänellä selkärangassa. Tiedonjanoisena ja uteliaana hän on päässyt työssään tekemään monipuolisesti eri asioita, sovelluskonsultin hommista projektin vetoon, sekä SAP:in eri osa-alueisiin ja työkaluihin liittyen.

Jonin vapaa-aika kuluu perheen parissa ja ulkona liikkuen. ”Can do” -hengessä hän viihtyy kotonakin projektien kimpussa, rakentaen lastensa kanssa yhtä sun toista.

 

OTA YHTEYTTÄ
Jon Blomster
+358 40 741 5955
jon.blomster@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!