CHALLENGE ACCEPTED

Janne on saaremme savolaisvahvistus, tehden töitä Kuopiossa, Kallaveden rannoilla. Janne on ratkaisukeskeinen ja nauttii haasteista, joissa pääsee mittaamaan omaa osaamistaan. Janne haluaa jatkuvasti kehittää itseään ja kiikaroida uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Janne on tehnyt vaihtelevia töitä teknisistä toteutustöistä konsultointiin; avainsanana sopeutumiskyky joka kuvaa häntä hyvin.

Vapaa-ajallaan Janne viihtyy liikunta- ja musiikkiharrastusten parissa. Rakkaus metallimusiikkiin on vienyt häntä erilaisiin musiikkitapahtumiin Kauhajoelta Karibialle. Hänet voi löytää saareltamme esimerkiksi boulderoimasta tai maastopyöräilemästä. Lisäksi sisältöä ja vauhtia arkeen tuovat perheen kaksi koiraa.

 

OTA YHTEYTTÄ
Janne Vänttinen
+358 40 766 5110
janne.vanttinen@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!