MAKE YOUR PLANS FIRST

Atlantinkin yli purjehtinut Heikki on myös SAP-valtamerten navigoija, joka ohjaa asiakkaiden hankkeet oikeille väylille. Pitkän kokemuksen kautta Heikki osaa tehdä oikeat valinnat halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Heikillä on kyky analysoida asiakkaiden tarpeita, tehdä innovatiivisia ratkaisuvaihtoehtoja sekä piirtää ’merikartta’ jonka avulla päästään kohdesatamaan.

Heikki on innokas mökkitalkkari ja sertifioitu Training for Warrior -valmentaja, joten vapaa-aikana Heikin käsistä löytyvät joko painot tai vasara. Hän on myös pelannut amerikkalaista jalkapalloa neljällä eri vuosikymmenellä ja tietää miten pelistrategian valinta vaikuttaa ottelun lopputulokseen.

 

OTA YHTEYTTÄ
Heikki Kuusirati
+358 40 842 9495
heikki.kuusirati@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!