WORK TO WOW

Saaremme tehopakkaus, aina aurinkoinen Katinka tarjoaa toisille apuaan, pitää sanansa ja saa aikaan laadukasta jälkeä. Hän nauttii haasteista ja siitä, että pääsee ihmisten eteen näyttämään kykynsä – ja niitähän häneltä löytyy. Katinkalla on vahva asiakaspalvelutausta ja kokemusta monenlaisista tehtävistä. Hän ammentaa työssään energiaa luovasta ongelmanratkaisusta, pysyen tyynenä kovassakin merenkäynnissä.

Katinka on kotoisin Etelä-Suomesta, ja city-ihminen henkeen ja vereen. Vastuullisuus ja kestävyys ovat lähellä Katinkan sydäntä, ja hän vastaakin Isletillä useista vastuullisuusprojekteista. Katinkan vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat piirtäminen ja erilaiset käsityöt.

 

OTA YHTEYTTÄ
Katinka Kankaanpää
+358 44 975 9489
katinka.kankaanpaa@isletgroup.fi

 

Like what you read? Share this!