Islet on mukana CxO Industry -tapahtumassa 31.8.2022 Tampereella, jossa vaikutusvaltaisimmat C-tason päättäjät kokoontuvat yhteen.

Koska teollisuus on nyt verkottuneempi kuin koskaan, nykyaikaisten johtajien on navigoitava entistä digitalisoituneemman toimintaympäristön monimutkaisuudessa, ennakoitava tulevia markkinatrendejä ja vastattava haasteisiin ketterillä liiketoimintamalleilla. Neljäs vuosittainen CxO Industry kokoaa yhteen satoja päättäjiä, kun halutut kansainväliset puhujat uraauurtavista organisaatioista nousevat lavalle! Teollisuus 4.0:n lisäksi tapahtuma keskittyy tulevaisuuden liiketoimintamallien kehittämiseen sekä kestävään kehitykseen kasvun edistämiseksi.

Tule mukaan tapahtumaan, jossa vaikutusvaltaisimmat C-tason päättäjät ja globaalit visionäärit kokoontuvat esittelemään innovaatioita, vertailuarvoja ja vertaisverkkoja ja keskusteluja.

 

 

#CxOIndustry

Like what you read? Share this!