Islet Group toivottaa nyt asiakkaat ja kumppanit tervetulleiksi myös uusissa toimitiloissa Oulussa! Toimisto avattiin 1.9.2021 Oulun Technopolis Linnanmaassa, josta löytyy paljon ICT-alan yrityksiä ja osaamista.

Islet Group on kasvanut vahvasti viime vuodet ja saarellamme on jo yli 50 osaavaa Isletteriä. Myös tulevaisuuden kasvua tukemaan Islet laajensi toimintaansa Ouluun vuoden 2020 lopussa ja syyskuun alusta alkaen myös uuden toimiston muodossa.  

Vaikka työt ovat sujuneet hienosti etänä, tuo uusi toimistomme tekemiseen kipinää ja vaihtelua. Olen erittäin tyytyväinen kokoamaamme moniosaaja-asiantuntijatiimiimme, jonka kanssa autamme asiakasyrityksiä digitaalisaatioon ja transformaatioon liittyen. Haemme jatkuvasti uusia osaajia monimuotoiseen ja konstailemattomaan tiimimme, sekä tarjoamme modernin työympäristön ja mahdollisuuden työskennellä teknologian aallonharjalla kiinnostavissa projekteissa.

Janne Anttila

Data ja analytiikka, liiketoimintajohtaja, Islet Group

 

Katso avoimet paikat Isletillä tästä.

Laajentumisemme Ouluun kuvastaa Isletin vahvaa kasvua, jonka myötä haemme jatkuvasti alamme parhaita osaajia saarellemme. Lisäksi luonnollisesti laajentuminen tarkoittaa myös, että olemme lähempänä alueella toimivia asiakkaitamme. Asiakkaat pystyvät entistä paremmin hyödyntämään laajaa osaamistamme datan ja analytiikan osa-alueella, liiketoimintatransformaatioissa, hankintatoimen digitalisoinnissa sekä integraatioratkaisuissa. Toivotamme lämpimästi sekä nykyiset että tulevat Isletterit tervetulleiksi saarellemme Ouluun, Espooseen ja Budapestiin. 

Jukka Penttinen

Liiketoimintatransformaatiot, liiketoimintajohtaja, Islet Group

Isletin uusi toimisto löytyy osoitteesta Elektroniikkatie 11, 90590 Oulu. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

Janne Anttila
CBO – Data and Analytics, Isletter
janne.anttila@isletgroup.fi
+358 45 672 8569

 

 

#kasvu #uusi #toimipiste #Oulu #IsletGroup #Isletters

 

 

Like what you read? Share this!