TAKE THE STEP, I’LL MAKE A PATH

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.
Simeoni on saaremme vahvaa peruskalliota, jonka taidot ovat hioutuneet lähes kahden vuosikymmenen aikana. Pohjoisen karut ja arktiset olosuhteet eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet häneen, vaan Simeoni tarttuu jokaiseen toimeksiantoon ennakkoluulottomasti ja valtavalla innolla.

Hän on vaatimaton moniottelija, joka on kuin kotonaan meren pinnan alaisessa, monimuotoisessa ekosysteemissä. Simeoni keskustelee luonnollisesti liiketoiminnan tarpeista ja toisaalta selviytyy monimutkaisimmistakin teknisistä haasteista aina voittajana.

Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa, mm. juoksua, pyöräilyä ja hiihtoa. Kesäisin hänet löytää veneilemästä perheensä kanssa saaremme rannikoilta.

 

OTA YHTEYTTÄ
simeoni.kakko@isletgroup.fi
+358 40 742 6511

Like what you read? Share this!