CURIOSITY LEADS TO KNOWLEDGE

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Markolla on talouden ratkaisuista ja konsultoinnista vankka yli 20 vuoden kokemus, niin kotimaasta kuin kansainvälisiltä vesiltä. Hän tuo saarellemme asiantuntijuudellaan paitsi järkkymätöntä tiedon peruskalliota, myös rennon mutta yhtäaikaa ammattimaisen ilmapiirin. Markon kanssa projektit soljuvat eteenpäin sujuvasti, ja hän omaa myös taidon katsella horisonttiin ajatellen aina muutaman askeleen eteenpäin, myös ratkaisujen käyttöä tulevaisuudessa.

Töiden ulkopuolella Marko matkusteleen perheen kanssa ja urheilee monipuolisesti. Hän seuraa mielellään monenmoista urheilua sekä paikan päällä että kotisohvalta, sekä esittelee tanssiliikkeitään tilaisuuden tullen.

OTA YHTEYTTÄ
marko.hassinen@isletgroup.fi
+358 50 538 9606

Like what you read? Share this!