PROBLEMS ARE MY GUIDELINES

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Jukka on pidetty ja arvostettu saaristolainen, jonka sanaan voi aina luottaa. Hän on tyyni ja rauhallinen, kuten saartamme ympäröivä meri kesän kauneimpina päivinä. Kun aallot nousevat ja tuuli puhaltaa, hän vetää hymyillen pipon syvemmälle päähänsä ja keskittyy haasteiden ratkaisemiseen.

Saaremme raikkaan meri-ilmaston karaisema Jukka on tarkka ja järjestelmällinen tiimipelaaja, joka on aina valmis auttamaan. Mikään ongelma tai kysymys ei ole liian pieni tai suuri vastattavaksi, ratkaistavaksi. Jukka kohtaa erilaiset olosuhteet ja haasteet saaristolaisen tyyneydellä.

Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa eri urheilulajeja, sekä itse liikkuen että television välityksellä. Suurimman osan vapaa-ajastaan hän viettää perheensä kanssa.

 

OTA YHTEYTTÄ
jukka.heikkila@isletgroup.fi
+358 50 538 0607

Like what you read? Share this!