NEVER TELL ME THE ODDS

Isletter Balint Minko. Kuvaaja Heli Hirvelä.

Juho on saaremme monitaituri, joka tekee päivittäin ihmeitä asiakkaiden toimeksiannoissa. Asiakkaiden ohella muut Isletterit saavat hämmästellä hänen hyppyjään liukkailla rantakivillä, joilta hän lopulta laskeutuu jaloilleen tukevalle peruskalliollemme.

Juholla on käsittämätön taito yhdistää tinkimätön laatu ja nopeus. Mottonsa mukaisesti – Never tell me the odds – Juho ei pelkää tarttua mahdottomina pidettyihin haasteisiin ja myrskystä riippumatta hänen hymynsä ei koskaan hyydy.

Asiakkaiden ja Islettereiden rakastama Juho tulee toimeen kaikkien ihmisten ja teknologioiden kanssa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa erilaisia pallopelejä ja viettää aikaa ystävien kanssa.

 

OTA YHTEYTTÄ
juho.huovinen@isletgroup.fi
+358 40 581 3456

Like what you read? Share this!