SUCCESS WITHOUT A MOTTO

Islet_Lindevall_Markus_kuvaaja_Hirvela_Heli_4936

Markus hallitsee tilanteen kuin tilanteen ja selviytyy perille kaikissa olosuhteissa. Markuksen rauhallinen ja aina asian ytimeen osuva lähestyminen luo turvallisuutta rankimmassakin myrskyssä. Hän kantaa valaisevaa lyhtyä ja ohjaa joukon kotiin. 

Piinkova osaava ammattilaisemme ratkaisee haastavimmatkin tilanteet asiakkaidemme eduksi, mutta aina pilke silmäkulmassa. Markuksen persoonallisuus valaisee pilvisenkin päivän, ja lisäksi hän on futiskentiltäkin tuttu tiimipelaaja, joka innostaa muutkin mukaan. 

 

OTA YHTEYTTÄ
markus.lindevall@isletgroup.fi
+358 458 843 113

 

Like what you read? Share this!
Tilaa ISLET News

Saarelaisten kuulumiset ja teknologiamaailman uusimmat virtaukset

Protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.